Najaarsdegustatie op 18 & 19 november e.k.

Klare Wijn bestaat 10 jaar en biedt U een 'eigenzinnige' wijnkeuze die door onze klanten steeds meer gewaardeerd wordt. Wijnen van minder gekende appellaties, minder bekende druivenrassen, geproduceerd door wijnboeren die passioneel met hun job bezig zijn, en die focussen op kwaliteit en originaliteit eerder dan op marketing en volumes. Deze degustatie zal zich daar op richten en U wijnen laten ontdekken waarmee U uw gasten aan de feesttafel zal verbazen. Een Nebbiolo wijn van Sardinië, een witte Spatburgunder van Rheingau, een prijsvriendelijke Clairette uit de Languedoc ... proeven en samen met uw gasten genieten ... dat is onze missie voor de eindejaarsfeesten!

Klik op de afbeelding voor de voorlopige proeflijst !

Wijnen in de kijker

Wijndomein Aldeneyck

i

In het hart van de Limburgse Maasvallei , in het pittoreske dorpje Aldeneik liggen op een zonovergoten zuidoosterhelling Europa’s meest noordelijke Pinot wijngaarden. Karel en Tine Henckens-Linssen verbouwen in de 10 hectaren grbioote wijngaard, op de mineraalrijke kiezel- en grindterroir, met veel passie de Aldeneyck Pinot Blanc, Pinot Gris, Pinot Noir en een Mousserende Pinot Brut.
Het warme microklimaat en de unieke stenige bodem garanderen een mineralige, elegante en fruitige smaak.Hun Pinot- wijnen werden meermaals bekroond tot Beste Belgische wijn.
Ontdek hier het volledige gamma.

Where there's life, there's Ayala !

Ayala is de schone slaapster in Champagne, die gewekt werd door de prins, Bollinger.