Op zoek naar geschenken?

EINDEJAARSGESCHENKEN OP MAAT

Op zoek naar een gepast geschenk voor uw relatie, klant, personeel of uzelf ? Dan kan u uiteraard bij ons terecht ! Wij bieden u geen vooraf samengesteld pakket. De cadeaumanden, wijnpakketten of welk geschenk u ook kiest, worden aangepast aan uw voorkeur én budget. En heeft u eventjes geen inspiratie, dan zijn onze geschenkcheques dé oplossing.
Wat hebben wij u te bieden ? Naast meer dan 300 kwaliteitswijnen vind U bij ons ook een mooie selectie whisky's, Balegemse jenever, Italiaanse Grappa en Limoncello , fijne Cognacs en Armagnac, een uniek assortiment Porto ... De mogelijkheden en combinaties zijn quasi eindeloos.
Of misschien komt u liever even persoonlijk langs in onze winkel om te proeven en uw geschenk uit te kiezen ?
Contacteer ons via info@klare-wijn.be of op het telnr 0477/22.06.13 voor een vrijblijvende offerte, of kom gewoon even langs in ons wijnhuis.

MAGNUM ... ALTIJD FEEST !!

De voordelen van een magnumfles is voor de meeste van onze klanten geen onbekende meer : - de wijn is kwalitatief veel beter dan in een gewone fles - het geeft direct een feestelijk gevoel wanneer deze fles op tafel komt - uw gasten vinden dit speciaal en zullen dit uitermate appreciëren.

Wijn nieuws

Chocolatier Soetkin & Klare Wijn
... leuke & originele cadeaumanden

Vanaf heden kan U bij ons de ambachtelijke pralines van de Kontichse chocolatier Soetkin bekomen. Deze heerlijke pralines zijn uiteraard perfect te combineren met onze wijnpakketten. Ook de 'Kontichse kontjes', een echt streekprodukt kan je in ons wijnhuis vinden. Op die manier kan je leuke en originele geschenken samenstellen voor ieders budget !